cÉgÜnkrŐl

 

A ProFerre Tanácsadó Kft. 2008-ban azzal a céllal jött létre, hogy szakmai üzleti tanácsadási szolgáltatást nyújtson a gazdasági élet szereplői számára.

A társaságunk profiljának meghatározása során az üzleti életben szerzett gazdasági vezetői, valamint cégvezetői tapasztalat játszott szerepet, amely a vállalkozási szektorban tevékenykedő valamennyi cég számára hasznosítható lehet.

Mindannyian tudjuk, hogy nem egyszerű feladat az üzleti életre koncentrálni, és közben a cég belső életét megszervezve a mindenkori jogszabályi megfelelősséget biztosítani. Hiszem és vallom, hogy hosszú távon csak az a cég tud sikeresen teljesíteni, és a piac kihívásaira gyorsan, rugalmasan reagálni, ahol a belső rend biztosított.

Valamennyi cégvezető döntési kompetenciáját a cége belső működésének teljes és alapos ismerete határozza meg, amely alapján olyan vezetői utasítások és döntések hozhatóak, amelyek egy cég piaci karrierjét messzemenőkig befolyásolják. Ezek a döntések pedig csak egy olyan biztos belső hattér birtokában hozhatóak meg, amely képes arra, hogy észrevétlenül is, de biztosan támogassák a cég előre menetele és fejlődése érdekében szükséges lépéseket.

 

Ferik Edit

Ügyvezető

 

magÁnszemÉlyeknek
indulÓ vÁllalkozÁsoknak
mŰkÖdŐ vÁllalkozÁsoknak

adÓzÁssal kapcsolatos hÍrek, informÁciÓk


NAPI TIPP – 2014. június 23.

Tudta-e Ön, hogy meghatározott esetekben mentes a személyi jövedelemadó alól a termőföld haszonbérbe adásából származó bevétel? A Személyi jövedelemadóról szóló törvény alapján adómentes a termőföld-bérbeadásból származó bevétel, amennyiben a termőföld haszonbérbe adása alapjául szolgáló, határozott időre kötött megállapodás alapján a haszonbérlet időtartama az 5 évet eléri. Amennyiben a haszonbérlet időtartama alatt a bérbeadó személyében változás következik és az új tulajdonosnak olyan, már meglévő szerződés alapján teljesítenek kifizetést, amely a törvényi feltételnek megfelelően legalább 5 évre szól, akkor az e szerződés alapján az új tulajdonos részére kifizetett haszonbérleti díj adómentes jövedelemnek minősül.

Napi tipp

A "Napi tipp" ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásunk a gazdasági élet szereplői számára.

Amennyiben a jövőben szeretné ezen szolgáltatásunkat igénybe venni, kérjük adja meg e- mail címét!