Adótanácsadás

   

Adótanácsadási szolgáltatásunk keretében az ügyfeleinknek lehetőségük van:

  • előzetes adótervezésre;
  • bevallások benyújtása előtt történő adóoptimalizálásra;
  • adóhatósági eljárásokban való képviseletre;
  • adóhatósági jegyzőkönyvek esetén észrevételek, elsőfokú adóhatósági határozatok esetén pedig fellebbezések szakszerű elkészítésére.

 

Az adóhatósági eljárásban történő képviselet esetén az adózó nevében részt veszünk az ellenőrzési eljárásban, illetve minden olyan feladatot ellátunk, amely képviselet hiánya esetén az adózóra hárulna. Az eljárás során a szakmában elvárt szokásos gondossággal képviseljük az adózó érdekeit és tartjuk a kapcsolatot az adóhatóság és az adózó között.

 

 

magÁnszemÉlyeknek
indulÓ vÁllalkozÁsoknak
mŰkÖdŐ vÁllalkozÁsoknak

adÓzÁssal kapcsolatos hÍrek, informÁciÓk


NAPI TIPP – 2014. június 23.

Tudta-e Ön, hogy meghatározott esetekben mentes a személyi jövedelemadó alól a termőföld haszonbérbe adásából származó bevétel? A Személyi jövedelemadóról szóló törvény alapján adómentes a termőföld-bérbeadásból származó bevétel, amennyiben a termőföld haszonbérbe adása alapjául szolgáló, határozott időre kötött megállapodás alapján a haszonbérlet időtartama az 5 évet eléri. Amennyiben a haszonbérlet időtartama alatt a bérbeadó személyében változás következik és az új tulajdonosnak olyan, már meglévő szerződés alapján teljesítenek kifizetést, amely a törvényi feltételnek megfelelően legalább 5 évre szól, akkor az e szerződés alapján az új tulajdonos részére kifizetett haszonbérleti díj adómentes jövedelemnek minősül.

Napi tipp

A "Napi tipp" ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásunk a gazdasági élet szereplői számára.

Amennyiben a jövőben szeretné ezen szolgáltatásunkat igénybe venni, kérjük adja meg e- mail címét!